Verhuur beheer


Zonder Zorgen Verhuren!

Wij van VZZ bieden u de unieke kans aan om van al uw zorgen af te komen die u heeft met het verhuren van uw bezittingen. Wat wij u aanbieden is een volledig pakket die in uw behoefte voorziet om het verhuren van uw objecten soepel te laten verlopen.


Wat is de opzet en het idee?

Bij het verhuren van panden en woningen kunnen en regelmatig kleine probleempjes naar voren komen. U heeft het vast al eens meegemaakt dat u achter uw huur aan moet of dat er een huurder de huur opzegt, of dat huurders er een puinhoop van maken of dat er iets stuk gaat enz enz.

Doormiddel van een contract met ons af te sluiten, gaan wij deze problemen voor u beheren. U betaalt een vast bedrag per maand per adres. De prijs is afhankelijk van het aantal wooneenheden of het aantal huurders.

Voor exacte prijzen dient u contact met ons op te nemen. Nadat we overleg met u hebben gehad, geven wij u een scherpe offerte.

Welke te leveren diensten kunt u van ons verwachten? :
* op aangeven van u achter de huur aan gaan, wanneer blijkt dat de huurder deze niet voldoet
* het zorgen voor nieuwe huurders, contracten afsluiten en beheren, kijkdagen regelen enz enz.
* toezicht houden op orde en netheid, zonodig maatregelen nemen.
* toezicht houden op staat van onderhoud, en in ontvangst nemen van klachten mbt gebreken ( deze dienen wel door u te worden opgelost en te worden betaald, eventueel onderhoudscontracten met ons afsluiten is ook mogelijk).
* advies geven tov huurprijzen of u adviseren om diverse zaken te veranderen wat de wooncomfort verbeterd of waardoor uw object beter te verhuren is.


WIJ LEVEREN OOK MAATWERK, ER IS ZEER VEEL MOGELIJK, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN.  

Het enige wat u hoeft te doen is telefonisch contact met ons te houden over de stand van zaken. Ideaal als u zelf ver weg woont. Wij bieden onze diensten alleen aan in Noord-Nederland en Noord-Duitsland. Dit zijn de gebieden waar wij al jarenlang ervaring hebben.

Als wij uw interesse gewekt hebben en u heeft nog wat vragen? Stuur ons dan gerust een E-mail of bel ons op kantoortijden, wij staan u graag te woord.

NB: Wij hebben enkele grootverhuurders van woonschepen, studentenhuizen, winkelpanden en appartementencomplexen in ons bestand.

Mvg Team VZZ

Kantoor: 06-23018936
E-mail: vzz@live.nl

inloggen