Info

Wie zijn wij:
VZZ Beheer is een klein en goed georganiseerd bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het verhuur en verkoopbeheer van;

* Woningen
* Appartementen
* Kantoren
* en Zakelijke panden
Wij zijn een bedrijf met vele jaren praktijkervaring in Nederland en Duitsland.

Waar staat onze naam voor?
Onze bedrijfsnaam staat onder andere voor:
Verkoop Zonder Zorgen
en Verhuur Zonder Zorgen

Wij nemen dus al uw zorgen rondom uw onroerendgoedbeheer van uw over!!!

Wat doen wij:
Bij ons kunt u al uw onroerendgoed onderbrengen dat u wilt verhuren of dat u al heeft verhuurd en ook wat u wilt verkopen.
Dit kan zowel een klein appartementje zijn of een groot bedrijfspand. Wij verzorgen van het begin t/m de eindfase het gehele proces.


Wat houdt dat in:
Het op de markt brengen van uw te verhuren onroerendgoed. De juiste huurders voor u vinden d.m.v. ons zeer grote netwerk. Het verzorgen van kijkdagen, verhuurcontracten en sleutels. Het innen van eventueel niet betaalde  huurpenningen. Schouwingen van woningen bij het verlaten van de woning door de huurder en vervolgens weer zorgen voor nieuwe huurders.  Tevens krijgt u deskundig advies over de prijzen en eventueel te verrichten aanpassingen aan het te verhuren onroerendgoed. De complete zorg overnemen?  Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld reparaties van ongemakken, verbouwingen, en noodtoestanden? Alles is mogelijk geheel naar eigen wens.


Hoe werken wij:
Wij kunnen u op maat gemaakte beheercontracten aanbieden per object. Het eerste houdt in dat u een vast bedrag per maand aan ons betaald en dat wij u daarvoor al onze diensten leveren.  Wij benaderen de markt op een andere manier dan de meesten doen. Hiermee boeken wij al jaren succes in Nederland en Duitsland.  We hebben een hoge en snelle bezettingsgraad van woningen en panden en lage huuruitval. Meerdere grote verhuurders en ook kleine verhuurders zijn u al voorgegaan en maken nog steeds met plezier gebruik van onze diensten.
We zijn gespecialiseerd in het verhuren aan de sociaal zwakkeren in onze maatscchappij. Dit zijn o.a. mensen die onder begeleidend wonen worden geplaatst, in de schuldsanering zitten of bijvoorbeeld in scheiding liggen. 
Dus ook voor uw zeer moeilijk te verhuren objecten kunt u bij ons terecht.
 

Onze extra's:
Gespecialiseerd in het aan-en verkopen van panden en huizen in Nederland en  Duitsland. (verkoopbemiddeling, consultancy en begeleiding) Wij beschikken over een eigen verbouwafdeling, zodat wij u tevens unieke onderhoudscontracten kunnen aanbieden.

U kunt 24/7 uur van onze diensten gebruikmaken!
 
inloggen