Groot Bedrijfspand 4500m2 Veendam met werkplaats,kantoren

VERKOOPPRIJS: €225.000,-

Wij hebben voor u in de aanbieding een mooi bedrijfspand met groot terrein 4500 m2 in Veendam provincie Groningen.

Het pand is in solide en heeft een moderne stenen voor aanbouw. Het pand is +- 100 meter lang en loopt in de lengte van het terrein.

In het pand bevinden zich 6 kantoorruimtes van zon 35m2 per stuk. Entree voorzijde, trap naar boven met grote kantoorruimte. Beneden via hal komt u in een grote kantoorruimte, via de gang kunt u in de volgende drie kantoorruimtes komen.

Via het einde van de gang komt u in de ruime moderne en vernieuwde keuken van zon 25m2 met inbouw apparatuur.

Op de gang bevinden zich een vrouwen en heren toilet.

Via de keuken betreedt u de hal met ingang naar het laatste modern ingerichte kantoor, tevens kunt u via de zij ingang van het gebouw hierin toetreden. Het is een modern ingericht kantoor met parketvloeren ed.

Het voorste gedeelte van het het gebouw in verwarmd dmv een hr combiketel met onderhoudscontract. Het achterste kantoor wordt verwarmd d.m.v. een ketel voor hete luchtverwarming, ook met contract.

Aansluitend aan het kantoorgedeelte bevindt zich een grote garage met 1 geheel vernieuwde ruime werkplaats van zon 200m2 voorzien van een speciale vloer.Werkplaats voorzien 2 roldeuren, waarvan 1 met glas. Het gehele gebouw voorzien van krachtstroom en gewone stroom.

Voor het gebouw is zeer veel ruimte om auto's en dergelijke te plaatsen, alles is nieuw bestraat. U kunt tot in de lengte van het gebouw oprijden. Dit is verhard met betonplaten.

Vanaf achter het gebouw bevind zich het grootste stuk terrein, dit is onlangs opnieuw verhard. Het terrein sluit aan op het water met verbindingen naar Groningen toe.

Het is een zeer groot terrein met heel veel bestemmingsmogelijkheden. Het is interessant voor autobedrijven, bootbedrijven, kantoren, grondverzetsbedrijven enz enz,

Prijs €225.000 ,- KK

Foto's